Server not very responsive

Server not very responsive

Postby 0n1 on Mon Jun 11, 2012 12:11 am

Seems like the server now is not as stable as before, sometimes it loads pages very slowly, sometimes I can't even visit the website.
I have a very fast internet connection.
0n1
 
Posts: 17
Joined: Tue Mar 13, 2012 12:39 pm

Re: Server not very responsive

Postby adum on Mon Jun 11, 2012 11:26 am

seems fast to me. anyone else having problems? maybe it was something temporary.
User avatar
adum
Site Admin
 
Posts: 384
Joined: Tue Sep 30, 2008 5:09 pm

Re: Server not very responsive

Postby Kamehameha on Mon Nov 12, 2012 2:17 am

Now the website is again very slow.
Kamehameha
 
Posts: 3
Joined: Mon Nov 12, 2012 2:13 am

Re: Server not very responsive

Postby morten on Tue Nov 13, 2012 8:27 am

It's been slow for me (from the UK) for about a fortnight or so.
Both the forum and the site itself.
It takes a long time (tens of seconds - sometimes half a minute) for problems to load - or forum pages to display.

I see no similar lags with other services accessed concurrently. I've not seen any differences w.r.t. time of day.

I've tried Opera(12) and MSIE(8) - both show the same issue. My Java is up to date.
morten
 
Posts: 10
Joined: Wed Jul 25, 2012 6:18 am

Re: Server not very responsive

Postby adum on Tue Nov 13, 2012 10:08 pm

i think i've made things better. how does it seem now?
User avatar
adum
Site Admin
 
Posts: 384
Joined: Tue Sep 30, 2008 5:09 pm

Re: Server not very responsive

Postby adum on Tue Nov 13, 2012 10:15 pm

i see fetching a problem page only taking about 150 milliseconds. but maybe this isn't stable?

Code: Select all
[ps15021]$ time curl http://www.goproblems.com/13 > /dev/null
  % Total    % Received % Xferd  Average Speed   Time    Time     Time  Current
                                 Dload  Upload   Total   Spent    Left  Speed
100  8142    0  8142    0     0  68666      0 --:--:-- --:--:-- --:--:--  193k

real    0m0.124s
user    0m0.000s
sys     0m0.004s
[ps15021]$ time curl http://www.goproblems.com/13 > /dev/null
  % Total    % Received % Xferd  Average Speed   Time    Time     Time  Current
                                 Dload  Upload   Total   Spent    Left  Speed
100  8142    0  8142    0     0  72118      0 --:--:-- --:--:-- --:--:--  228k

real    0m0.118s
user    0m0.000s
sys     0m0.004s
[ps15021]$ time curl http://www.goproblems.com/13 > /dev/null
  % Total    % Received % Xferd  Average Speed   Time    Time     Time  Current
                                 Dload  Upload   Total   Spent    Left  Speed
100  8142    0  8142    0     0  76237      0 --:--:-- --:--:-- --:--:--  277k

real    0m0.111s
user    0m0.000s
sys     0m0.004s
[ps15021]$ time curl http://www.goproblems.com/13 > /dev/null
  % Total    % Received % Xferd  Average Speed   Time    Time     Time  Current
                                 Dload  Upload   Total   Spent    Left  Speed
100  8142    0  8142    0     0  63184      0 --:--:-- --:--:-- --:--:--  277k

real    0m0.134s
user    0m0.004s
sys     0m0.000s
[ps15021]$ time curl http://www.goproblems.com/13 > /dev/null
  % Total    % Received % Xferd  Average Speed   Time    Time     Time  Current
                                 Dload  Upload   Total   Spent    Left  Speed
100  8142    0  8142    0     0  59708      0 --:--:-- --:--:-- --:--:--  133k

real    0m0.141s
user    0m0.000s
sys     0m0.004s
User avatar
adum
Site Admin
 
Posts: 384
Joined: Tue Sep 30, 2008 5:09 pm

Re: Server not very responsive

Postby Kamehameha on Thu Nov 15, 2012 7:23 am

It seems faster now indeed.
Kamehameha
 
Posts: 3
Joined: Mon Nov 12, 2012 2:13 am

Re: Server not very responsive

Postby adum on Thu Nov 15, 2012 9:39 am

excellent.
User avatar
adum
Site Admin
 
Posts: 384
Joined: Tue Sep 30, 2008 5:09 pm


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron