adidas superstar kopen

adidas superstar kopen

Postby Sid Lawrence on Fri Mar 17, 2017 12:26 am

De adidas Ultra adidas yeezy Boost 3.0 is weer loslaten in februari in gloednieuwe kleurstellingen als deze Energy Red editie, gepland in de winkels hit op 1 februari. De bovenste beschikt over een mix van een fel rood-oranje tint met de klassieke zwarte hak en zool combinatie. Dit is slechts een van de vele Ultra Boost kleurstellingen die zal dalen bij retailers, dus check de offiicial beelden hieronder en bekijk onze sneaker releasedatums pagina's worden op de top van wat is volgende maand te komen.

De adidas NMD zal zijn termijn als een continue must-have model gedurende het geheel van 2017 met de gloednieuwe NMD R2, de bijgewerkte Stad Sock 2, en nog veel meer, maar er is nog steeds niets als een klassieker. Dat is de reden waarom we zijn zo enthousiast voor de terugkeer van de ware en door middel van originele adidas NMD OG, de eerste NMD versie ooit terug in december 2015 dat een Core Black Primeknit gekenmerkt adidas nmd met accenten van Royal Blue en Lush Rood op de tussenzool bumpers contrast dat schone witte Boost tussenzool. De adidas NMD OG zal dit 14 zaterdag januari loslaten op een aantal retailers, en de lijst blijft werken dat is waarom we terug opnieuw met een volle winkel lijst en een vernieuwde blik op de re-release.

De adidas Ultra Boost Uncaged is terug in een nieuwe Multi-Color colorway op 1 februari 2017, maar niet in de traditionele regenboog gespikkelde gevoel dat je misschien gewend bent. In plaats daarvan, de adidas Ultra Boost Uncaged Multi Color kiest voor een eenvoudige Core Black Primeknit geweven bouw hele terwijl onderliggende spikkels willekeurig geplaatste regenboog threads gluren door middel van een uniek accent. De naadloze bovenste wordt geaccentueerd door een matzwarte hak kooi unit met chromen Ultra Boost branding om een traditionele witte Boost tussenzool unit overeenkomen, terwijl de Continental met rubber beklede zool krijgt een zwarte afwerking, dus er is geen zorgen te maken over het krijgen van dit paar vuil. Controleer meer gedetailleerde foto's van adidas 1 s februari Ultra Boost Uncaged Multi Color vrijlating onderaan en stay tuned voor meer Release dates hier op Sneaker News.

Geruchten over een adidas YEEZY Calabasas Runner zijn circuleren nu al een tijdje, en vandaag de sneaker wereld zou wel eens hebben gekregen adidas stan smith zwart een eerste blik op de schoen-vreemd genoeg dankzij een gerapporteerde indringer op Kanye s kantoor gisteravond. Terwijl gespot verlaten van het gebouw na de schijnbare inbreuk op de beveiliging, werd Yeezy het dragen van de nieuwe sneakers in kwestie, die nogal wat afwijken van zijn gebruikelijke adidas YEEZY Boost modellen die we kennen en liefhebben. Aangezien deze eruit zien alsof ze eigenlijk een toekomst Raf Simons adidas sneaker ontwerp net als zijn Ozweego serie zou kunnen zijn, kunnen we 100% bevestigen t zeker dat dit inderdaad een aanstaande YEEZY Runner, adidas superstar kopen dus stay tuned voor meer informatie over de mysterieuze sneaker.
Sid Lawrence
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 17, 2017 12:10 am

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron